School,- boekhandel,- en bibliotheekbezoeken, hoe werk dat?

 

Op maandag, dinsdag en woensdag zit ik in mijn schrijfschuurtje te schrijven. Op donderdag en vrijdag ga ik regelmatig op bezoek bij scholen, boekhandels en bibliotheken.

Ook geef ik workshops over leesbevordering aan pabo-studenten en basisschooldocenten.

Voor informatie en beschikbaarheid, kijk op de site van of bel De Schrijverscentrale. Zij weten alles!

 

Corona-update:

Het liefst kom ik live op bezoek in de klas of in de bibliotheek. Daarbij houd ik me uiteraard aan de op dat moment geldende veligheidsregels.

Maar ook online kan ik op bezoek komen in de klas! Ik vertel over schrijven, beantwoord (bijna) alle vragen, geef de kinderen tips om zelf een verhaal te gaan schrijven én ze mogen rondkijken in mijn werkkamer. Vraag ernaar bij De Schrijverscentrale, ook over online bezoeken weten zij alles!

 

firma sensFirma Schotveld & Schaap

Samen met Annet Schaap heb ik een aantal jaren geleden de Firma Schotveld & Schaap opgericht. Wij van de Firma hebben een vrolijk lees- en dierbevorderend programma voor op school, in de boekhandel of bibliotheek. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Muzikale Superjuffievoorstelling

Een muzikale voorstelling met het vrolijke pianoduo Beth & Flo!

Beth & Flo spelen, zingen en leren de kinderen het Superjuffielied. Ik lees voor, vertel en samen doen we een muzikale dierenquiz. Chopin meets Superjuffie, goed voor een interactieve voorstelling met volop lees en luisterplezier! Vooral geschikt voor de grotere boekenfestijnen.

 

 

Ook de bezoeken met Annet Schaap en Beth & Flo lopen via De Schrijverscentrale!